Zolder ontwerp Delft

Project: Zolder ontwerp Delft

Wensen: Slaapkamer met bad, aparte wasruimte, een werkplek, sportplek, kledingkast en klein speelgedeelte voor de kinderen.

Pakket: 3 compleet advies met indelings- en kleuradvies, concept en 3D tekening.

Voor een zolderverdieping in Delft heb ik een compleet ontwerp gemaakt. De zolder is nu één open ruimte. Er komt een slaapkamer met bad, een aparte wasruimte, werkplek, sportgedeelte, kastenwand en speelplek voor de kinderen. In de slaapkamer komt een vrijstaand bad met wastafel waar je vanaf het bed mooi uitzicht op hebt. De wasmachine en droger worden netjes weggewerkt in een aparte wasruimte. Verder is de ruimte mooi open om het ruimtelijke effect te behouden. De werkplek en het sportgedeelte worden van elkaar gescheiden door een houten latten wand, ook dit houdt het luchtig. In de slaapkamer en open ruimte komt een dakraam voor meer daglicht. 

De bewoners houden van een bohemian, vintage maar ook een stoer en industrieel interieur. Al deze stijlen heb ik samengebracht tot een mooi en sfeervolle zolder. Het kleurgebruik is spannend en stoer en brengt de stijlen perfect naar voren. De slaapkamer is warm met een wat donkerder kleurgebruik en de open ruimte is rustiger zodat je er fijn kunt werken en sporten. Er zijn verschillende materialen en structuren gebruikt om het speels en verrassend te houden. Dit project wordt in 2023 gerealiseerd!

Ben je er klaar voor om samen met mij aan de slag te gaan?

Ik kom graag met je in contact om jouw interieur plannen te bespreken!