Zakelijk

stefs-studio-5

Ben je stylist, ontwerper of heb je een creatief bedrijf en heb je een 3D of maatwerk tekening nodig?

Heb je veel leuke ideeën maar kun je het niet uitwerken tot een kloppende tekening of kost het je teveel tijd? Ik kan je hierbij helpen! Door mijn kennis als meubelmaker, technisch tekenaar en interieurontwerper kun je bij mij terecht voor maatwerk tekeningen en 3D ontwerpen. Ik heb gewerkt als technische tekenaar, meubelontwerper en jarenlange ervaring in maatwerk kasten. Ik weet precies hoe je een maatwerk meubel moet uitwerken. Ik werk het zo uit dat het rechtstreeks naar een meubelmaker of interieurbouwer kan. Ben je benieuwd naar de tarieven? Stuur mij gerust een mailtje.

Ben je meubelmaker of interieurbouwer? Ook dan help ik je graag bij het visueel maken van je projecten, lees hieronder verder.

Technische tekening keuken
Keuken op maat 3D beeld
Realisatie keuken ontwerp
Technische tekening maatwerk tv-kast

Ben je interieurbouwer of meubelmaker?

Wil je klant graag een tekening zien maar heb je hier zelf niet de middelen, zin of tijd voor? Ik kan een 2D of 3D tekening maken om je klant over de streep te trekken. De tekening kun je bij de uitvoering ook weer gebruiken als leidraad.

Werk je met standaard maten zoals bij een keuken of maatwerkkasten? Ik kan standaard modules maken die per project in breedte en hoogte aangepast kunnen worden. Zo kun je veel sneller een mooie 3D tekening neerzetten.

3D maatwerktekening

Ik kan een geheel interieur of een maatwerkmeubel in 3D uitwerken. Ik pas de juiste materialen en kleuren toe om het meest realistische beeld te krijgen. Je krijgt dan meerdere aanzichten en indien gewenst een video.

Technische tekening

Het maken van de technische tekening kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Ik bemaat alle onderdelen in 2D en zal alle nodige technische informatie op de tekening vermelden. Je kunt het zo opsturen naar een meubelmaker of interieurbouwer. 

Maatwerk keuken uitvoering door een meubelmaker
Maatwerk kast in nis

Maatwerk in 2D en 3D

Voor alle interieur en maatwerk tekeningen kun je bij mij terecht. Ik kan ook meedenken in het ontwerpproces als je bijvoorbeeld niet zeker bent of iets technisch uitvoerbaar is. 

Ben je benieuwd naar mijn eerdere projecten?

Zakelijk contact

Wil je graag mijn hulp inschakelen of meer informatie? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!


Wil je meer over mij weten?

Het lijkt mij heel erg leuk om je te leren kennen. Je mag ook altijd eerst even bellen om alvast telefonisch kennis te maken. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en op welke manier ik je kan helpen!