Over mij

Interieuradvies

Ik vind het ontzettend belangrijk om te weten voor wie ik een interieurontwerp maak, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je graag wil weten wie ik ben!

Mijn naam is Stèfanie en ik ben het gezicht achter Stefs Studio. Ik werk al flink wat jaren binnen de interieurwereld. Binnen Stefs Studio komen mijn liefde voor interieur, mijn technische kennis en praktische skills goed van pas om ook van jouw huis een thuis te maken. Wil je binnen jouw interieur rustige tinten, pastelkleuren of vintage meubelstukken? Leuk! Het is mijn missie om een persoonlijk interieur te ontwerpen waar jij jezelf in herkent. Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over nieuwbouw.

Met ervaring als meubelontwerper bij Rivièra Maison en als technisch tekenaar weet ik precies hoe ik jouw interieurontwerp passend én uitvoerbaar krijg.

Ik heb gewerkt als technisch tekenaar voor kasten op maat en bij Rivièra Maison als meubelontwerper. Met deze ervaring zorg ik ervoor dat jouw interieur er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch uitvoerbaar is. Met mijn technische kennis op zak help ik je dan ook bij het intekenen van een badkamer of een keuken. Deze tekeningen kun je meenemen naar een keuken- of badkamer winkel en direct uit laten voeren. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie.

Als kind stond ik al iedere maand met een kwast in mijn hand om mijn kamer een nieuwe kleur te geven.

Ik ben van kinds af aan al bezig met interieur. Iedere maand veranderde ik mijn kamer of stond ik weer met de kwast in mijn hand om de muren een andere kleur te geven. Het was daarom ook niet raar dat ik ging studeren aan het HMC (Hout- en Meubileringscollege) in Rotterdam. Daar leerde ik alle fijne kneepjes van het maken van meubels en het technisch tekenen in Autocad. Ik was daarna nog niet uitgeleerd en heb nog een opleiding gevolgd aan Academie Artemis in Amsterdam. 

Door het opzetten van mijn eigen label heb ik veel ervaring in een traject van A tot Z begeleiden.

Naast dat ik interieurontwerper ben heb ik ook mijn eigen label in biologische baby- en kinderdekens en wikkeldoeken. Hierdoor heb ik veel ervaring in het begeleiden van projecten, ontwikkelen van creatieve concepten en kleursamenstellingen.  Ben je benieuwd naar mijn label? Check het hier Oker & Mos, designed for babies & kids.

Interieuradvies op maat

Ik ben een doorzetter en ga verder waar anderen stoppen.

Ik ben een perfectionist en dat is ook terug te zien in mijn werk. Dat begint al met dat ik heel graag wil weten wie ik tegenover me heb zitten. Wie je bent en wat je in het dagelijks leven doet is namelijk heel belangrijk voor het interieuradvies. 

Na een uitgebreide intake werk ik het interieurontwerp tot in de puntjes uit. Dat houdt in dat zelfs de accessoires, zoals kussens, fotolijsten en kaarsen te zien zijn in het definitieve 3D-ontwerp. Ik wil dat je blij bent met de presentatie die je voor je ziet en dat je jezelf er volledig in herkent. 

Interieuradvies voor Alkmaar en omgeving

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Alkmaar. In mijn eigen interieur pas ik veel rustige kleuren toe die samen een geheel vormen. Ik hou van natuurlijke kleuren en materialen, maar dat betekent niet dat ik niet gek ben op kleur of iets uitdagends. Ik vind het, ook in mijn eigen huis, belangrijk dat een woning persoonlijk is. In mijn ogen moet een interieur zorgen voor blijdschap, rust en relax momenten. 

Wil je meer over mij weten?

Het lijkt mij heel erg leuk om je te leren kennen. Je mag ook altijd eerst even bellen om alvast telefonisch kennis te maken. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en op welke manier ik je kan helpen!