Interieurontwerp Sterksel

Project: Interieurontwerp Sterksel

Wensen: een rustig en natuurlijk interieurontwerp voor de hal, woonkamer en keuken.

Pakket:  Pakket 4 kleur- materiaal- en indelingsadvies in 3D

Voor een vrijstaande woning in Sterksel mocht ik kleur- en indelingsadvies geven. Alle muren waren wit en de bewoners miste sfeer in huis. Zij wilde graag een rustig kleurpalet en meer verbinding met de tuin. Ik heb ze geholpen om er een sfeervol en fijn huis van te maken.

De hal

In de hal waren alle muren wit. Ik heb geadviseerd om een warme en frisse kleur toe te passen. 

De woonkamer

In de woonkamer waren ook alle muren wit en waren de meubels te klein voor de grote ruimte. De bewoners wilde graag naar buiten kunnen kijken en aan aparte plek om soms tv te kijken. Ik heb ervoor gekozen om twee banken te plaatsen, eentje gericht op de tuin en eentje aan de andere kant van de woonkamer. Zo kun je echt fijn apart zitten zonder last te hebben van de tv. De eettafel is verplaats en krijgt een maatwerkbank met kast ernaast. Zo is er bij de eettafel ook meer verbinding met de tuin. Het eet- en zitgedeelte wordt van elkaar gescheiden door een houten roomdivider. Hier kun je doorheen kijken zodat het nog steeds ruim en luchtig voelt. Aan de roomdivider kunnen ook weer hangplanten gehangen worden om het natuurlijke gevoel te versterken. De bewoners hadden al veel mooie planten die door de ruimte terug komen. In de woonkamer koos ik achter de bank voor een natuurlijke groene kleur en een warme zandkleur bij de eettafel. Achter de bank bij het tv gedeelte komt een prachtig behang structuur behang in lichte uitvoering. Op die plek komt minder daglicht en is het dus wat donkerder. De tv wordt mooi weggewerkt in een maatwerkkast waar ook veel opbergruimte is voor speelgoed, boeken en accessoires.

De keuken

De keuken was in de basis al mooi met witte kasten en eiken hoge kasten. Om de keuken te betrekken bij de sfeer worden er natuursteen tegeltjes toegepast meet daarboven een mooie warme basiskleur. De bewoners hebben alle kleuren en het behang al toegepast en er is meteen al meer sfeer!

Dit project is in uitvoering!

Ben je er klaar voor om samen met mij aan de slag te gaan?

Ik kom graag met je in contact om jouw interieur plannen te bespreken!