Interieurontwerp nieuwbouwwoning Heiloo

Project: Interieurontwerp nieuwbouwwoning Heiloo

Wensen: een interieurontwerp voor de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer.

Pakket:  Nieuwbouwhulp & pakket 4 kleur- materiaal- en indelingsadvies in 3D

Voor een nieuwbouwwoning in Heiloo mocht ik een interieurontwerp maken voor het gehele huis. Ik hielp de toekomstige bewoners ook met al het meer-en minderwerk. Zie meer daarover onder het kopje nieuwbouwhulp

De woonkamer

De woonkamer van deze nieuwbouwwoning heeft veel ramen gelegen op het zuiden, hierdoor komt er veel daglicht binnen. Als basiskleur heb ik een warme zandtint gekozen die niet teveel geel in zich heeft. Er komt door de grote raampartij op het zuiden al veel ‘geel’ licht binnen. De deur van de hal naar de woonkamer wordt uitgevoerd als taatsdeur, zo komt er in de hal ook veel licht. Ook de deur van de keuken naar de gang wordt uitgevoerd als glazen deur. Zo is er veel profijt van het licht in huis. In de zithoek komt een warme bruin tint om er een knusse hoek van te maken. De bewoners houden van een rustige basis met aardse kleuren. Door te werken met verschillende stoffen een structuur behang en kleuren die op elkaar aansluiten wordt de ruimte niet saai. De vloer wordt een pvc visgraat in natuurlijke look.

De keuken

De keuken wordt uitgevoerd in zwart houtlook kastjes met een beige natuurlijke look blad. Verder komen er naturel eiken planken terug en een mooie tegel op de achterwand en bij het kookeiland. Mooi maar ook praktisch met koken en gespetter met water. 

De slaapkamer

De slaapkamer krijgt een badkamer ensuite om zo een ruimtelijk effect te creëren. Ook hier zie je fijne aardse tinten, aangevuld met zachte stoffen, een stuctuur behang en warm eikenhout. Er komt een grote kastenwand met ruimte voor een tv en bovenin wordt nog een airco verstopt in een van de kastjes, mooi uit het zicht. 

Ben je er klaar voor om samen met mij aan de slag te gaan?

Ik kom graag met je in contact om jouw interieur plannen te bespreken!