Interieurontwerp Bussum

Project: Interieurontwerp Bussum

Wensen: een kleurrijk en creatief interieurontwerp voor de hal, toilet, woonkamer en keuken.

Pakket:  Pakket 3 kleur- materiaal- en indelingsadvies in 2D

Voor een bestaande jaren ’30 woning in Bussum mocht ik een interieurontwerp maken. De bewoners waren net verhuisd en gaan het hele huis verbouwen. Ze wilde graag mijn hulp bij de indeling, de kleuren en materialen. 

De hal

De hal heeft een mooie deur met glas in lood en door het huis heen zie je klassieke kozijnen en deuren. Om het klassieke gevoel te benadrukken heb ik gekozen voor een mosaic tegelvloer met border, die in de hal en het toilet doorloopt. Verder wordt de trap in een groene kleur geschilderd met een traploper eroverheen in een mooi patroon. De kozijnen worden in een groenige taupe kleur geschilderd zodat dit de aandacht krijgt, ook de ensuite wordt hierin meegenomen. Als basiskleur heb ik gekozen voor een warme zandkleur.

De woonkamer

De woonkamer en keuken worden van elkaar gescheiden door de prachtige ensuite kasten met glas in lood. Deze blijven dan ook zeker behouden. Langs het plafond wordt een mooie sierlijst geplaatst en boven de ensuite komt een klassieke lichtlijst waar een ledstrip in geplaatst wordt. Zo krijg je mooi diffuus licht boven de ensuite. De woonkamer heeft een bestaande nis waar een maatwerkkkast in gemaakt wordt in een donker blauwe tint. Verder krijgt de muur achter de bank een frisse oranje tint en komt er in de woonkamer en keuken een zand kleurige gietvloer.

De eetkamer en keuken

In de eetkamer komt er langs de hele wand een eetkamerbank die samengesteld is uit losse modules met rol laden eronder. Aan beide kanten van de ensuite bevindt zich een openhaard, de eetkamerbank sluit daarop aan. Zo kun je lekker bij de haard zitten en daar nog een extra fauteuil bij schuiven. De eettafel wordt in kiezel vorm uitgevoerd. Op de eetkamerbank komt een maatwerkkussen op de zitting en in de rug met daarboven een prachtig klassiek behang. In het behang komen veel kleuren uit de woonkamer en eetkamer terug. 

De keuken wordt uitgevoerd in naturel eikenhout met op de achterwand een tegel in natuurlijke look. Boven de tegel komt de frisse oranje tint uit de woonkamer weer terug. Zo creëer je een samenhang tussen deze twee ruimtes. 

Dit project wordt in 2024 uitgevoerd, ik kan niet wachten!

Ben je er klaar voor om samen met mij aan de slag te gaan?

Ik kom graag met je in contact om jouw interieur plannen te bespreken!