Interieuradvies basis

Interieuradvies

Ik leer je graag kennen!

Als je voor dit interieuradvies kiest wordt je helemaal ontzorgt. Ik vind het belangrijk om je goed te leren kennen daarom krijg je voorafgaand aan onze kennismaking een vragenlijst toegestuurd. Die nemen we samen door zodat ik goed weet wat je van mij verwacht en hoe ik je kan helpen bij het creëren van je droominterieur. Wil jij je droominterieur realiseren? Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

Moodboard

Daarna ga ik aan de slag met de sfeer in de vorm van een moodboard Een moodboard is heel belangrijk voor een goede start van het interieuradvies. Hiermee kun je de sfeer en kleuren proeven.

Indelingen

Ik maak een plattegrond met twee verschillende indelingen. Vervolgens bespreken we het moodboard en de indelingen in een tussentijdse presentatie. Zo kan ik goed zien of ik op de goede weg zit en kies je één indeling waarmee we verder gaan.
Interieuradvies op maat

Kleuren & Materialen

Daarna ga ik verder met de kleuren, materialen en de meubellijst. Je krijgt de presentatie tezamen met een mooi stalen pakket met daarin alle kleuren en materialen waarmee je zelf aan de slag kunt! Alle kleurnummers en verkooppunten staan erin vermeld zodat je precies weet waar je het kunt kopen. Dat geldt ook voor de meubellijst! Ben je benieuwd geworden naar mijn andere projecten? Neem gerust een kijkje!
 

Interieuradvies voor Alkmaar en omgeving

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Alkmaar. In mijn eigen interieur pas ik veel rustige kleuren toe die samen een geheel vormen. Ik hou van natuurlijke kleuren en materialen, maar dat betekent niet dat ik niet gek ben op kleur of iets uitdagends. Ik vind het, ook in mijn eigen huis, belangrijk dat een woning persoonlijk is. In mijn ogen moet een interieur zorgen voor blijdschap, rust en relax momenten. 

Wil je meer over mij weten?

Het lijkt mij heel erg leuk om je te leren kennen. Je mag ook altijd eerst even bellen om alvast telefonisch kennis te maken. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en op welke manier ik je kan helpen!