Interieuradvies aan huis

Interieuradvies

In twee uur werken we toe naar jouw droominterieur!

Kom je er maar niet uit hoe je je huis het beste kunt indelen? Ik kan je hierbij helpen. Ik kom bij je thuis en ter plekke kunnen we al gaan schuiven met meubels. We kijken ook samen naar hoe we de huidige kleuren en materialen kunnen aanpassen of laten matchen met nieuwe kleuren. Ik leer je graag kennen!

Kleur & Materiaal

De juiste kleuren en materialen kunnen zoveel doen voor de sfeer in huis. Maar hoe kies je de juiste kleuren en materialen? Hoeveel daglicht komt er binnen, is je raam op het noorden of het zuiden? Allemaal factoren die van invloed zijn op hoe een kleur overkomt op je muur. Ik kan je helpen om er een mooi geheel van te maken. Ik werk met het NSC systeem waardoor we precies kunnen zien hoe de kleur is samengesteld.

Stalen pakket

Na afloop krijg je een mooi stalen pakket thuis gestuurd waarmee je direct aan de slag kunt. Alle kleurnummers en verkooppunten staan erin vermeld zodat je precies weet waar je het kunt kopen.

Interieuradvies op maat

Interieurvragen?

Heb je bepaalde vragen waar je graag een antwoord op zou willen hebben? Ik kan ze voor je beantwoorden! Schrijf ze op en tijdens de sessie nemen we alles samen door. Ben je benieuwd geworden naar mijn andere projecten? Neem gerust een kijkje!

Interieuradvies voor Alkmaar en omgeving

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Alkmaar. In mijn eigen interieur pas ik veel rustige kleuren toe die samen een geheel vormen. Ik hou van natuurlijke kleuren en materialen, maar dat betekent niet dat ik niet gek ben op kleur of iets uitdagends. Ik vind het, ook in mijn eigen huis, belangrijk dat een woning persoonlijk is. In mijn ogen moet een interieur zorgen voor blijdschap, rust en relax momenten. 

Wil je meer over mij weten?

Het lijkt mij heel erg leuk om je te leren kennen. Je mag ook altijd eerst even bellen om alvast telefonisch kennis te maken. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en op welke manier ik je kan helpen!